University of Valencia logo Logo del portal

  • Facultat d'Economia

La Facultat d'Economia celebra l'Acte de lliurament de Premis Extraordinaris i Millors Expedients del Curs 2016/2017

  • May 17th, 2018

El dijous 17 de maig a les 19.00 hores, la Facultat d'Economia de la Universitat de València celebrarà en el Saló de Graus l'Acte de lliurament de Premis Extraordinaris i Millors Expedients del Curs 2016/2017.

Vicenta Mestre, Rectora de la Universitat de València, realitzarà l'obertura del solemne Acte. Per part de la Facultat d'Economia intervindrà José Manuel Pastor, Degà de la institució. Alba Miñano, Premi Extraordinari i Millor Expedient en el Grau d'Economia, serà l'encarregada de parlar en nom de tots els premiats.

Luisa Escriche, professora de la Facultat d'Economia, dedicarà unes paraules als premiats i assistents com a padrina de l'Acte.

El Banco Santader, a través de la seua Càtedra de Finances Empresarials, patrocinarà el premi extraordinari al millor expedient del Grau en ADE, mentre que el Col·legi d'Economistes de València (COEV) farà el propi amb el millor expedient del Grau en Economia, AIR Nostrum amb el Grau en Turisme, Mapfre premiarà al millor expedient en el Grau d'International Business i el Col·legi Oficial de Titulars Mercantils i Empresarials (COMEVA) el millor expedient del Grau en FIC.

Links:

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy