University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Study at the Faculty of Economics: professionalisation and employability guarantee.

Study at the Faculty of Economics: professionalisation and employability guarantee

Our goal is that you achieve your dreams.

Our goal is that you achieve your dreams

La Facultat d’Economia signa un conveni de Doble Titulació Internacional entre la University of North Florida i la Universitat de València

  • March 9th, 2018
Image de la noticia

El Consell de Govern de la UV en sessió ordinària del 30 de gener de 2018, va aprovar el programa de doble titulació del Grau en Negocis Internacionals/International Business per la University North Florida.

En aquest sentit, la Facultat d’Economia ha sigut pionera en la implantació dels programes Internacionals de Doble Titulació. Des de la introducció en el curs 1990/91 dels programes GEE i GEDE els estudiants de la Facultat han comptat amb la possibilitat d'estudiar dos anys en una universitat sòcia i després de superar els estudis obtenir els títols d'ambdues universitats.

Aquesta nova Doble Titulació Internacional en el Grau en International Business (GIB), es suma als convenis ja existents en aquesta mateixa titulació:

  • Graduat en International Business + Bachelor Arts in International.Business/Intercultural Studies Universitat de València + University of Heilbronn.
  • Graduat en International Business + Bachelor in International Business (CeseMed Programme) Universitat de València + Euromed Management de Marseille.
  • Graduat en International Business + Bachelor Arts (Hons) in International Business Universitat de València + Nottingham Trent University.
  • Graduat en International Business + Bachelor Arts (Hons) in International Management Universitat de València + University of Hertfordshire.
  • Graduat en International Business + Bachelor Arts Betriebswirtschaft Internationales Management (BIM) Universitat de València + Hochschule Bremen.
  • Graduat en International Business + Bachelor of Sciences in Business Administration Universitat de València + University of North Carolina at Wilmington.
  • Graduat en International Business + Bachelor in “International Regional Studies”, especialització en “Management of International Projects and Programmes”. Universitat de València + Российская Академия Народного Хозяйства и Государственной Службы – РАНХиГС (Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration -RPANEPA).

A més, la Facultat d’Economia té dues Titulacions Internacionals en els Graus d'Administració i Direcció d'Empreses (GADE) i Economia (ECO) i està treballant activament per a ampliar les possibilitats de DT amb universitats sòcies (Itàlia, Alemanya, Xina) en el grau de ADE:

  • Graduat en Administación i Adreça d'empreses + Master 1 Management Parcours Sciences de Gestion Universitat de València+ Université de Nantes. Institut d’Economie et de Management de Nantes-IAE.
  • Graduat en Economia + Master 1 Mention Analyse et Politique Economique Universitat de València + Université de Nantes. Institut d’Economie et de Management de Nantes-IAE

Més informació

 

Links: