University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Study at the Faculty of Economics: professionalisation and employability guarantee.

Study at the Faculty of Economics: professionalisation and employability guarantee

Our goal is that you achieve your dreams.

Our goal is that you achieve your dreams

La “Setmana de la Ètica” dels estudiants de la Facultat d’Economia s'estrena amb un programa d'abast internacional

  • November 16th, 2017
Image de la noticia

La “Setmana de la Ètica” tindrà lloc el dia 20 i el dia 21 de novembre. La inauguració serà a les 10 del matí en la Sala Ignasi Villalonga, on es desenvoluparà la resta d'activitats del dia 20. Per la seua banda, les activitats del dia 21 es desenvoluparan en el Saló de Graus.

Alumnes del CEFDEE (Col·lectiu d’estudiants per la Facultat d’Economia Ètica), presenten a la comunitat universitària i per primera vegada la seua proposta d'activitats per a la divulgació de temes relacionats amb l'ètica en les organitzacions, amb la finalitat de promoure el debat i el pensament crític.

Tots dos espais es troben situats en l'edifici de la Facultat d’Economia de la Universitat de València (Campus dels Tarongers, edifici departamental oest).

Gràcies al suport de la Facultat d’Economia i a les càtedres col·laboradores de la Universitat de València (Càtedra d'Economia Feminista, Càtedra EBC, Càtedra Empresa i Humanisme, i la Càtedra IECO-UV d'ètica empresarial), el CEFDEE pot presentar un complet programa d'activitats. Aquestes inclouen seminaris d'introducció a l'ètica empresarial, conferència, “cinema fòrum”, debat i una taula col·loqui sobre ètica en el lloc de treball.

A més, el CEFDEE, a través de la col·laboració de la càtedra IECO-UV d'ètica empresarial i el Real Colegio Complutense de Harvard, inclou en el seu programa la participació d'aquesta prestigiosa institució, a través de la retransmissió des de Cambridge (Estats Units) de la conferència “Optimal Work: The Ethics of Studying and Working at Your Best”.

El programa d'activitats complet està disponible ací:
(https://drive.google.com/file/d/15xvMFUIMczWwUsrid36BBPwVoJrugfxQ/view ).

El formulari d’inscripció per a estudiants està disponible ací:
(https://goo.gl/forms/KYefKa7YYowW2vNw1).

Sobre el CEFDEE: