Oberta la convocatòria d’ajudes Erasmus Pràctiques per al curs 2017-18

La Universitat de València ha obert fins el 14 de juliol la convocatòria d’ajudes Erasmus Pràctiques 2017-2018, que possibilita la realització de pràctiques en països participants en el Erasmus+ de la Comissió Europea.

La convocatòria contempla dues modalitats diferents de pràctiques. La primera, són pràctiques curriculars per a estudiants de la UV que es matriculen durant el proper 2017-2018 en una titulació oficial que continga en el seu pla d’estudis les pràctiques integrades i que tinguen una pràctica assignada per la comissió de pràctiques del centre.

La segona modalitat consta de pràctiques per a recent titulats, dirigides a estudiants que finalitzen els seus estudis en una titulació oficial de la UV durant l’actual curs 2016-2017.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert des del 12 de juny fins el 14 de juliol de 2017. Les sol·licituds es presentaran a través d’ENTREU.

Last update: June 13rd, 2017.

 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy