University of Valencia logo Logo del portal

  • Facultat d'Economia

Primera edició de l'Escola d'Estiu de la Càtedra d'Economia Feminista de la UV

Schedule: From 25 june 2018 to 11 july 2018. Monday, tuesday, wednesday, thursday, friday, saturday and sunday at 00:00 to 00:00.

 

Place: Casa de la Cultura de Quart de Poblet, Casa de la Dona de Xirivella i Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València

 
Description:

D’aquesta manera, la Càtedra d'Economia Feminista té la intenció de contribuir al pensament crític difonent els principis de l'Economia Feminista com a alternativa per orientar l'economia cap a un canvi de model més humà, just i sostenible.

Amb aquest motiu, aquesta primera edició comporta una proposta d'espais de trobada, debats i aprenentatge col·lectiu per a la formació i acció política feminista aplicada a l'educació, les polítiques públiques de major proximitat a la ciutadania i la necessària (re) definició del model econòmic.

El programa, de 20 hores de durada, es desenvoluparà en tres jornades diferenciades: el 25 de juny a Quart de Poblet, el 26 de juny a Xirivella i els dies 10 i 11 de juliol a València. Segueix-nos la pista, perquè en breu publicarem el programa detallat de cada jornada.

De moment, avancem les dates per anar reservant agenda i el proper 13 de juny obrirem el termini d'inscripció al web de la Càtedra d'Economia Feminista. Serà possible inscriure a la totalitat del programa de l'Escola d'Estiu Fem Economia Feminista o bé fer-ho sol a alguna de les jornades formatives; en tot cas, la inscripció serà imprescindible, ja que les places són limitades.

 
Organized by:

Càtedra Economia Feminista.

https://femeconomiafeminista.com/

 

Contact: opex@uv.es

 
More information:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy