University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

El programa UVemprén DACSA d'Estudiant a Empresari convoca la 7a edició dels premis als millors plans de viabilitat empresarial que puguen cristal·litzar en futurs negocis 2019-2020

  • October 22nd, 2019
UVemprén DACSA d'Estudiant a Empresari

Ja està publicada en el DOGV la Resolució per la qual es convoca la 7a edició dels premis als millors plans de viabilitat empresarial que puguen cristal·litzar en futurs negocis 2019-2020.

L'objecte d'aquest concurs consisteix a premiar els millors plans de viabilitat empresarial realitzats per joves estudiants o titulats d'estudis oficials de qualsevol de la Facultats i Escoles dels tres Campus (Blasco lbáñez, Burjassot i Tarongers) de la Universitat de València.

Poden participar en aquests premis els estudiants o titulats de qualsevol de les titulacions oficials de grau i postgrau de la Universitat de València en solitari o en grup i que presenten un pla de viabilitat empresarial.
En cas de grups que es presenten conjuntament al concurs, i quan algun dels participants no estiga vinculat a la Universitat de València, es podrà acceptar el pla de negoci sempre que, almenys, un dels integrants del grup estiga vinculat a la Universitat de València.
Aquests plans hauran de ser promoguts per estudiants i titulats universitaris lligats a la Universitat de València a través de qualsevol de les seues titulacions oficials.
A més, hauran de ser projectes originals i que no hagen rebut prèviament cap premi en convocatòria pública o privada, nacional o internacional.

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert des de l'endemà a la publicació de l'extracte d'aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana fins al divendres 13 de desembre de 2019, a les 14 hores.

Més informació en aquest enllaç