University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Els estudiants d'últim curs de la Facultat d’Economia podran participar en el Programa “Directius per un Dia”

  • July 23rd, 2018
Image de la noticia

El programa “Directius per un dia” ofereix 30 places i podran participar en aquesta convocatòria aquells estudiants que es troben durant el curs 2018-2019 en l'últim any de qualsevol de les titulacions oferides per la Facultat d’Economia. El termini de presentació de les candidatures finalitzarà el 24 de setembre de 2018 a les 14 hores.

El programa “Directius per un dia”, gràcies a la col·laboració de la Fundació Junior Achievement i l'Associació Espanyola de Directius, acosta aquesta possibilitat a joves estudiants amb l'objectiu que coneguen, en primera persona, les habilitats necessàries per a accedir al mercat laboral dotant d'especial importància a les habilitats directives i de lideratge.

El programa “Directius per un dia” es troba basat en el mètode “aprender haciendo” que dóna l'oportunitat a estudiants universitaris d'últim curs d'acompanyar, durant una jornada laboral, a un directiu durant el seu dia de treball, amb la finalitat d'introduir-los en el món laboral real i fomentar en ells el desenvolupament de certes habilitats.

Links: