University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Estudiants de turisme de la Universitat de València organitzen unes jornades per la diversitat

  • October 15th, 2019
Estudiants de turisme de la Universitat de València organitzen unes jornades per la diversitat

Estudiants de quart curs del grau de Turisme de la Facultat d’Economia de la Universitat de València organitzen unes jornades acadèmic-professionals amb títol “Diversitat, Arts Escèniques i Gestió”.

Aquestes jornades, dirigides a estudiants, professionals, professors i públic en general i que tenen com a objectiu reflexionar i interioritzar la diversitat existent en la societat i la possibilitat de transmetre-la a través de les arts escèniques, tindran lloc els dies 14 i 15 de novembre en la Facultat d’Economia i en el Centre Cultural La Nau respectivament. Durant aquestes jornades es realitzaran una sèrie d'activitats transversals (performance, tallers, xarrades, col·loquis, música) en les mateixes intervindran artistes, professionals i acadèmics de reconegut prestigi vinculats a diversos projectes d'integració social i cultural.
L'assistència a aquestes jornades és gratuïta i els beneficis obtinguts aniran destinats a l'ONG Alanna, que aposta per la inclusió social de les dones víctimes de violència de gènere i minories ètniques.

Aquestes jornades són un projecte docent organitzat per estudiants de l'assignatura Màrqueting de l'Oci del grau de Turisme, els qui gestionen activitats d'inscripció i logística, comunicació, patrocini, gestió de pressupost i unes altres, com a projecte final de la matèria.

El programa de les jornades començarà el primer dia amb la performance “Mars que vaig oblidar” per les artistes Alicia Merello i Sandra F. Blanco), a continuació, tindrà lloc un taller sobre percepcions, rols i diversitat coordinat per dues psicòlogues: Marta Cañero i Sandra Luján, finalitzant amb una conferència impartida pel neuròleg Arturo Goicoechea. El segon dia, tindrà lloc un col·loqui titulat “Diversos som tots” coordinat per la periodista cultural Paloma Cortina (Radi 3) i amenitzat per la DJ Jamona Vegana, en el mateix intervindran com a convidats Liz Dust (Dragqueen), Mateo Feijoó (director artístic), Bartolomé Limón (artista plàstic), Begoña Lobo (Medio Vaca), Eva Moreno (Extremus Dansa) i Empar Puig (Clàssiques i Moderna).