University of Valencia logo Logo del portal

  • Facultat d'Economia

Èxit d'assistència a la Conferència Dia Mundial de l'Estalvi “L'Educació Financera en l'Ensenyament Preuniversitari de la Comunitat Valenciana: Bases per a un Desenvolupament Ètic”

  • November 4th, 2019
Dia Mundial ahorro

En commemoració del Dia Mundial de l'Estalvi, la Comissió de Relacions amb Secundària de la Facultat d´Economia organitza tots els anys una conferència dirigida, especialment, a professors d'Economia i Economia de l'Empresa de batxillerat, estudiants de l'ESO, batxillerat i cicles formatius, i té com a objectiu divulgar i fomentar l'educació financera en el Dia Mundial de l'Estalvi.

Enguany, l'activitat ha comptat amb la col·laboració de la Càtedra Empresa i Humanisme, sent Sergio Camisón-Haba, professor del departament de Direcció d'Empreses de la UV i col·laborador de la Càtedra, qui ha impartit la conferència titulada “L'Educació Financera en l'Ensenyament Preuniversitari de la Comunitat Valenciana: Bases per a un Desenvolupament Ètic”. L'acte, que ha tingut lloc el dimecres 30 d'octubre a les 11.30 h en l'Hall de la Facultat d’Economia, ha estat presidit pel Degà de la Facultat d’Economia, Sr. José Manuel Pastor, el Director General d'Economia Sostenible, Sr. José Miguel Lorente i el Director de la Càtedra Empresa i Humanisme, Sr. Tomás Gonzalez.

La convocatòria d'enguany ha sigut un èxit, ja que s'han inscrit a l'activitat més de 250 estudiants pertanyents a 8 instituts de la província de València, la qual cosa ha suposat impartir de nou la conferència, el dijous 31 d'octubre a les 11.30 h, en el Saló de graus.

Images:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy