University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Jesús Tierraseca nou coordinador del ADR de la Facultat d'Economia

  • February 13rd, 2018
Image de la noticia

El 18 de desembre de 2017 va tindre lloc la constitució de l'Assemblea de Representants d'Estudiants (ADR), el màxim òrgan de representació de l'estudiantat de la Facultat d'Economia, del qual formen part els estudiants escollits com a membres del Claustre, de la Junta i els delegats de curs que es presenten a les eleccions.

En la sessió, es va escollir mitjançant procediment de llista tancada la composició de la nova Mesa de Coordinació del ADR per al proper any. Per a la coordinació es va presentar una única candidatura, encapçalada per Jesús Tierraseca (SAÓ). En la votació, Jesús va estar elegit com a nou coordinador de l'ADR per unanimitat, junt amb l'elecció de la resta de càrrecs de la Mesa, sent escollits: Julia Elizalde com a Vicecoordinadora, Paula Quiles com a Secretari, Sergio Carrillo com a Tresorer, i Beatriz Garde, Esther Boscà i David Tarrassó com a vocals.

El nou coordinador, Jesús Tierraseca, es va felicitar per haver aconseguit una proposta de Mesa plural, i on estan representades les diferents sensibilitats de la Facultat d'Economia.

A més, es va escollir per consens els delegats a l'Assemblea General d'Estudiants (AGE) de la Universitat de València, i els diferents membres de les comissions internes de la Facultat.