University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

La Facultat d’Economia líder a Espanya en estudis d'Administració d'Empreses, segons el prestigiós rànquing d'excel·lència acadèmica Shanghái

  • September 8th, 2018
Image de la noticia

La Facultat d’Economia se situa, al costat de l'Escola Superior d'Administració i Direccion d'Empreses (ESADE) i la Universitat Ramon Llull, capdavantera a Espanya en estudis d'Administració d'Empreses, i entre les 150 millors universitats del món en aquesta àrea d'estudi.

En relació a les publicacions relacionades amb els estudis d'Administració d'Empreses, el nostre centre ocupa la primera posició a nivell nacional.

D'altra banda, la Universitat de València, se situa en estudis d'Economia entre les 300 millors universitats del món.

El rànquing Shanghái és una dels eines més prestigioses a nivell internacional a l'hora de classificar a les universitats de tot el món. Aquesta classificació valora principalment l'impacte de les recerques generades en els campus i els premis rebuts.

Web rànquing Shanghái

La Facultat d'Economia, pionera en docència en anglès i capdavanters en internacionalització

Pel que correspon a la Facultat d´Economia de la Universitat de València, la qualitat i amplitud de la seua oferta acadèmica (5 Graus, 2 Dobles Graus, 10 Dobles titulacions internacionals, 16 Màsters oficials i 8 programes de doctorat) la situen com un dels centres universitaris mundials preferits. A més, la Facultat compta amb el prestigi de ser el primer centre de la Comunitat Valenciana que ha impartit docència en anglès, i actualment, és la facultat espanyola que més estudiants Erasmus rep i envia.

Els estudiants de la Facultat d’Economia, els millors valorats per les empreses en les àrees d'Economia i Direcció d'Empreses