University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

La setena edició del programa de Pràctiques Internacionals i Nacionals d'Emprenedoria es presenta en la Facultat d’Economia

  • June 16th, 2021
presentacion

Hui 15 de juny ha tingut lloc a la Facultat d’Economia l’acte de presentació del programa de Pràctiques Internacionals i Nacionals d'Emprenedoria University Junior International Entrepreneurs (UJIE), que organitzen la Universitat de València i la Generalitat Valenciana.

L’esdeveniment ha comptat amb la presència de la vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València, M. Adela Valero; el degà de la Facultat d’Economia, Francisco Muñoz Murgui; i el director de la Unitat d’Emprenedoria (UVemprén), Rafael J. García Martínez. L’objectiu d’aquest acte era presentar al públic assistent (de manera presencial i també en línia) la setena edició del programa de Pràctiques Internacionals i Nacionals d'Emprenedoria de la Universitat de València, una iniciativa dirigida a tot l’estudiantat universitari que vulga desenvolupar la seua idea de negoci en altres països o territoris nacionals que pertanyen a les regions emprenedores europees.

Amb aquesta intenció, el programa destinarà 20.000 € per a concedir 10 ajudes de mobilitat per a la realització de pràctiques extracurriculars de dos mesos de duració. Segons la modalitat, les persones aspirants podran accedir a una ajuda de 2.500 € en el cas de pràctiques internacionals i de 1.500 € en el cas de pràctiques interregionals.

Les persones participants han d'estar matriculades a la Universitat de València en estudis de grau, màster o doctorat oficial durant el curs acadèmic 2020-2021 i 2021-2022, a més de disposar del nivell B2, almenys, en la llengua del país de destinació, entre altres requisits reflectits en la convocatòria. Les pràctiques es podran realitzar fins al 31 de desembre de 2021.

Tota la informació sobre el programa i les instruccions per a omplir la sol·licitud d’ajudes es troben en aquest enllaç.