University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

La UV primera d'Espanya en “Hospitality & Tourism Management” i quarta en “Business Administration”, segons el Global Rànquing of Academic Subjects (GRAS) 2022

  • July 30th, 2022
Ranking de Shangai 22

La Universitat de València ha col·locat cinc de les disciplines que imparteix entre les 100 millors del món, segons el prestigiós Rànquing de Shangai, en la seua classificació per matèries, edició 2022: Teledetecció (11), Ciències i Tecnologia dels Aliments (26), Turisme (38), Salut Pública (51-75) i Física (76-100).

En l'àmbit de la Facultat d’Economia, cal destacar l'excel·lent posició mundial aconseguida per la disciplina de Turisme (Hospitality & Tourism Management, en la denominació del GRAS) que, alhora, l'acredita com a primera d'Espanya.

Per a la nostra Facultat, també és notòria la posició aconseguida per ADE (Business Administration, en la denominació del GRAS) que se situa en el tram 150-200 a nivell mundial que, alhora, l'acredita com a quarta d'Espanya i primera de la Comunitat Valenciana.

Dins del prestigiós rànquing mundial d'universitats conegut com a Rànquing de Shangai, el Rànquing Global per Matèries Acadèmiques (GRAS), conté classificacions en 54 matèries o disciplines pertanyents a les àrees de Ciències Naturals, Enginyeria, Ciències del Vida, Ciències Mèdiques i Ciències Socials. La metodologia GRAS utilitza una varietat d'indicadors acadèmics objectius i dades de tercers per a mesurar el rendiment de les universitats, inclosos els resultats, la qualitat i la influència de la investigació, així com la col·laboració internacional i possibles premis acadèmics internacionals.

Per a fer-nos una millor idea de la importància de les posicions aconseguides per la Universitat de València en el món, cal afegir que aquest rànquing inclou més de 1.800 universitats, triades entre 5.000 de 96 països.

Més informació