University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Lliurats els Premis Extraordinaris i Millors Expedients de la Facultat d’Economia de la Universitat de València

  • May 17th, 2018
Image de la noticia

Els més brillants estudiants de l'àrea d'economia i empresa de la Universitat de València del curs 2016/17 es van donar cita ahir en el Saló de Graus de la seua facultat per a arreplegar de mans de la Vicerectora d'Estudis de Grau i del Degà els seus molt merescuts Premis Extraordinaris.

Acompanyats dels seus familiars i amics, van participar en una emotiva cerimònia en la qual no van faltar les al·lusions al talent, però també a l'esforç que acompanya sempre a aquells que estan en les primeres posicions.

Isabel Vázquez, Vicerectora de la Universitat de València, va realitzar l'obertura del solemne Acte, acompanyada en la taula pel Degà José Manuel Pastor, la Vicedegana d'Estudis Dolores Forés, el Delegat d'Estudiants Jesús Tierraseca i per la professora triada pels estudiants com a padrina d'aquesta promoció, Mª Luisa Escriche.

Després del lliurament dels diplomes de Premi Extraordinari va arribar el moment dels discursos, on l'èmfasi en l'ètica va ser un lloc comú a tots ells. Alba Miñano, Premi Extraordinari i Millor Expedient en el Grau d'Economia, parlant en nom de tots els premiats, va posar l'accent en les persones i va animar als seus companys a enfocar la seua trajectòria professional treballant com a economistes per un món millor i més just. “És la nostra responsabilitat que l'educació que hem rebut gràcies a la contribució de tants es transforme en una eina per a acabar amb la desigualtat, amb la pobresa, amb la discriminació, amb les bretxes salarials i amb els sostres de cristall”, va afirmar l'estudiant.

Per la seua banda, la padrina Mª Luisa Escriche va destacar el premi que suposa per a qualsevol professor en comptar amb estudiants brillants i els va instar a escollir el seu futur allí on més gaudisquen, col·laborant a generar riquesa, però, abans de res, a redistribuir-la, doncs així és com avancen les millors societats.

Els discursos de la Vicerectora, el Degà i el Delegat d'Estudiants van seguir la mateixa línia d'apostar per un comportament ètic, aplaudint l'esforç realitzat fins ara i el que sens dubte seguiran realitzant i destacant l'imprescindible paper de tots els que els han recolzat per a aconseguir aqueixa excel·lència, començant per les seues famílies i sense oblidar la institució educativa que els ha format.

En l'acte es va fer lliurament també del Premi al Millor Expedient en cadascun dels graus de la Facultat d’Economia. El Banco Santader, a través de la seua Càtedra de Finances Empresarials, patrocina el premi al millor expedient del Grau en ADE, mentre que el Colegio de Economistas de Valencia (COEV) fa el propi amb el millor expedient del Grau en Economia, Air Nostrum amb el Grau en Turisme, Mapfre premia al millor expedient en el Grau de International Business i el Colegio Oficial de Titulares Mercantiles y Empresariales (COMEVA) al millor expedient del Grau en Finances i Comptabilitat.

Després de la cerimònia es va servir un vi d'honor on premiats, familiars i tota la comunitat universitària que els acompanyava va tenir ocasió de brindar pel futur d'aquestes extraordinàries ments.