University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Més de 2.000 estudiants d'instituts visitaran la Facultat d’Economia

  • February 18th, 2019
coneixer Facultat d'Economia

La Facultat d’Economia rebrà entre el dia 19 i el 22 de febrer a més de 2.000 estudiants de batxillerat i cicles formatius de grau superior interessats en la nostra oferta formativa en haver sol·licitat la participació en les visites del Programa “Conèixer la Universitat”. L'important desplegament organitzatiu perquè les sessions fluïsquen amb normalitat i els futurs estudiants coneguen el centre és un repte que aborden amb entusiasme professors i personal tècnic, però també estudiants universitaris que actuen com a voluntaris en el programa.

Les sessions inclouen informació sobre el contingut dels Graus que ofereix la Facultat, l'oferta més àmplia en l'àrea d'economia i empresa de tota la Comunitat Valenciana. En concret, en la Facultat d’Economia de la Universitat de València es pot estudiar el Grau en Administració i Direcció d'Empreses (ADE), Grau en Economia, Grau en Finances i Comptabilitat, Grau en Negocis Internacionals o International Business, Grau en Turisme i, a partir del pròxim any, una nova titulació, el Grau en Business Intelligence & Analytics (BIA).

A més, el centre ofereix l'oportunitat de cursar dos graus de manera simultània, obtenint l'estudiant en finalitzar els Graus de ADE i de Dret, o bé els Graus de ADE i Turisme. Un altre tipus de dobles graus és el conformat pels dos títols que s'obtenen en cursar un Grau en dos països diferents, aconseguint-se així una doble titulació internacional, una opció molt demandada pels estudiants a causa del cada vegada major interès en els perfils professionals multinacionals.

L'oferta formativa d'aquests Graus es completa amb la possibilitat de rebre la docència en anglès i/o pertànyer a un grup d'Alt Rendiment Acadèmic de (ARA) en els Graus de ADE, Economia i International Business. El Programa ARA, impulsat per la Conselleria d'Educació, va establir aquests grups per a reforçar el potencial dels alumnes més destacats des de l'inici dels seus estudis universitaris. Una de les seues característiques és que com a mínim el 50% de la docència dels crèdits bàsics s'imparteix en anglès.

La principal novetat de les sessions informatives d'enguany serà el Grau en Business Intelligence & Analytics (BIA). Aquest nou grau, que previsiblement es podrà cursar a partir del setembre vinent, té com a objectiu principal proporcionar els coneixements de les modernes tècniques d'anàlisis de dades, completats amb una formació pròpia de la gestió empresarial.

En les xarrades, el personal tècnic de la Facultat d’Economia explicarà quins són els principals procediments i tràmits que haurà de realitzar l'estudiant abans i després de la preinscripció als Graus universitaris. A més, als visitants se'ls entregarà una guia amb els plans d'estudi dels Graus de la Facultat d’Economia i la Guia d'Accés a la Universitat de València.

Estudiants de la Facultat d’Economia tancaran el programa acompanyant a aquests futurs estudiants en una visita guiada per les instal·lacions del Campus dels Tarongers.