University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

S'acosta la gran cita de l'ocupabilitat i l'atracció de talent de la Facultat d’Economia: el XVIII Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria

  • February 13rd, 2019
Image de la noticia

Els dies 20 i 21 de febrer la Facultat acull més de 50 empreses, associacions i institucions que comparteixen l'objectiu comú d'apostar pel talent. Les persones són la clau de la competitivitat, com així entenen els participants en el Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria, de manera que estrènyer llaços és la inversió més rendible.

Durant dues jornades, els estudiants podran visitar estands i assistir a presentacions i taules redones, i coneixeran de primera mà què demana el mercat laboral, cap a on ha d’orientar les seues competències, com afrontar un procés de selecció, com emprendre i quines ofertes complementàries hi ha per completar la seua formació i millorar la seua ocupabilitat.

Les empreses, per seua part, accedeixen en exclusiva a un coneixement directe de qui formarà part del seu equip en un futur pròxim, capten talent mitjançant ofertes de pràctiques i ocupació, i en definitiva es posicionen en la ment del col·lectiu universitari amb la seua reputació i la seua marca.

Estudiant, Alumni: com preparar la teua visita al Fòrum?

  • Repassa la llista d'estands d'empresesi decideix per on començaràs la teua visita. Prepara't un guió de preguntes que vulgues fer: pràctiques, ocupació, quins llocs s'ofereixen, quines possibilitats hi ha de promoció, com accedir-hi, quines competències es valoren més…
  • Visita els col·legis i associacions professionals. Ells tenen molta informació sobre les eixides professionals de la teua titulació. Interessa't per com et poden ajudar a mantenir-te permanentment format i informat. Pregunta'ls per oportunitats d'accés com a estudiant.
  • Consulta els estands de les administracions públiques. T’hi informaran d'interessants programes formatius, beques, ajudes, oposicions…
  • En els punts d'informació trobaràs una variada oferta d'associacions i sindicats que t'oferiran interessants perspectives per millorar la teua ocupabilitat.
  • Si el que vol és emprendre, no pots deixar passar l'oportunitat de parlar amb els qui ja han fet el pas. Més enllà de la teoria, en el nostre córner de l'emprenedor trobaràs aquells valents que et poden explicar què és això de muntar el teu negoci i com ho van fer ells.

Emprenedor, estudies o has estudiat a la Facultat d’Economia?

  • En el córner de l'emprenedor podràs tenir un mostrador de forma gratuïta i establir contactes amb altres emprenedors, amb estudiants interessats a emprendre i també amb la resta d'expositors del Fòrum. Ningú no t’ha d'explicar els avantatges del networking, veritat?
  • Presenta't al premi Emprenedor. Les bases estan en la web del Fòrum i podràs guanyar 1.000 euros, a més de notorietat i reputació.

Més informació en http://links.uv.es/ijxx9jj