University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Trobada Anual d'estudiants amb Mentors

  • November 25th, 2019
Image de la noticia

Dijous passat 28 de novembre es va dur a terme la Trobada Anual de Mentors i Alumnes en el Hall de la Facultat d'Economia. L'esdeveniment va comptar amb la participació de més de 80 alumnes preseleccionats, els qui van tindre el seu primer contacte en persona amb prop de 60 mentors dels 6 màsters participants (Màster en Creació i Gestió d'Empreses Innovadores, Màster en Direcció d'Empreses - MBA, Màster en Economia, Màster en Gestió de la Qualitat, Màster en Planificació i Gestió de Processos Empresarials i Màster en Finances Corporatives).

Durant la jornada, els estudiants van tindre l'oportunitat d'exposar-li als mentors els seus interessos, motivacions i formació professional prèvia, abans que aquests prenguen la decisió final sobre quins són els alumnes que estan disposats a tutelar.

L'acte va ser patrocinat per 24 empreses i entitats col·laboradores: Airnostrum, Càtedra de Finances Internacionals Santander, Col·legi d'Economistes de València, Consum, Deloitte, Devstat, Efe&Ena, Força comercial, Grup Hinojosa, Improva, Indústries Saluts, Integer XXI Associats, S.L, Ivie, Luis Caruana & Associats, S.L, Mesbook, ONEtoONE, Rimontgó, RNB, Royo, S2grupo, Secna Group, Vicky Foods, Vithas i WintoWinpartners.

El Degà de la Facultat d'Economia, José Manuel Pastor, va inaugurar l'esdeveniment, donant la benvinguda a tots els assistents i va agrair als mentors i estudiants la seua disposició i compromís per fer part del programa.

A continuació, van prendre la paraula Carmen Salas (Presidenta del Club) i Marisa Quintanilla (Directora Acadèmica), els qui van reiterar els agraïments i van presentar el primer premi del Club de Mentors en aliança amb WinToWin Partners: un joc que permet als estudiants del CdM, treballar en grups per a simular la direcció d'una companyia multinacional durant 5 exercicis fiscals, competint amb altres equips per un premi de 1.000 € en metàl·lic, que s'atorgarà a aquell que genere major valor a l'accionista al llarg dels 5 anys.

Posteriorment es va donar pas a l'àgape, en el qual es van produir les primeres converses entre mentors i estudiants. Al desembre es realitzaran les assignacions definitives, i el procés de mentoritzat començarà.
Moltes gràcies a tots els assistents i personal tècnic i de serveis per la seua assistència i col·laboració en aquest gran esdeveniment!

Images: