University of Valencia logo Logo School of Engineering Logo del portal

L’ETSE-UV organitza una jornada sobre intel·ligència Artificial

  • June 15th, 2022
L’ETSE-UV organitza una jornada sobre intel·ligència

VALÈNCIA, 14/06/2022.- El pròxim 16 de juny tindrà lloc a partir de les 9:00h en la Sala d'actes de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV) la jornada sobre Dades, Informació i Coneixement, dins de les activitats organitzades pel grup d'investigació en intel·ligència artificial IDAL i la Càtedra Pagoda, subvencionada per Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, per a donar a conéixer les últimes tendències entre les empreses valencianes.

Des del punt de vista de l'empresa, els experts de diversos camps debatran sobre com es pot realitzar el pas de les dades a la informació i d'ací al coneixement. Sense anar més lluny, actualment la quantitat de dades recollides en tots els àmbits, estructurats en forma de números o en forma de text i imatges, no deixa de créixer. No obstant això, tindre dades no significa tindre informació, i molt menys coneixement.

Les xarrades i taules de debat, impartides tant per investigadors com per tècnics d'empresa, tractaran temes mèdics, socials, tecnològics, d'administració pública, turisme i dades obertes, entre altres. Participen, entre altres, la Diputació d'Albacete, l'Ajuntament de València, el Ministeri de Defensa, la Universitat de València, i les empreses Zeus, Deepsense, Bosonit, Pangeanic i Ford València. Així mateix, el programa complet i l'accés a la inscripció, que és gratuïta, es pot consultar en la pàgina web del IDAL (https://idal.uv.es/datos_6/).