University of Valencia logo Logo School of Engineering Logo del portal

La Universitat de València convoca la 2a edició de FORD FUND SMART MOBILITY CHALLENGE

  • December 23rd, 2021
La Universitat de València convoca la 2a edició de FORD FUND SMART MOBILITY CHALLENGE

S'ha obert el termini per a participar en la segona edició del concurs FORD FUND SMART MOBILITY CHALLENGE, un concurs dirigit a l'estudiantat de la Universitat de València, amb l'objectiu de proporcionar formació i ajudes econòmiques a equips interessats a emprendre en l'àmbit de la mobilitat sostenible i les ciutats intel·ligents. Aquest concurs es troba dotat amb 22.500 € en premis amb el patrimoni de la Fundació FORD.

L'encarregat de convocar aquests premis és el Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, juntament amb el patrocini de Ford Fund. El propòsit de la iniciativa és facilitar a l'estudiantat un programa formatiu en tècniques d'emprenedoria innovadora i assessorament que permeta impulsar diferents idees de negoci l'àmbit de la mobilitat intel·ligent i sostenible

Una comissió d'avaluació seleccionarà els tres millors projectes, que rebran una ajuda de 5.000 € i, a més, s'atorgarà una ajuda addicional de 7.500 € per al millor dels tres. Aquestes ajudes es destinaran a la implementació dels respectius projectes seleccionats.

Les persones interessades hauran d'acreditar la matricula en una titulació oficial de grau, màster o doctorat de la Universitat de València, o en el títol propi de la Universitat de València d'Expert universitari en StartUp Management durant el curs 2021/2022. El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al 13 de febrer de 2022.

Per a conéixer més informació sobre les temàtiques de les propostes o el procés d'inscripció punxar en els següents enllaços:

https://links.uv.es/uvempren/ford

https://links.uv.es/N0n4eVX