University of Valencia logo Logo School of Engineering Logo del portal

El nou disseny dels portals web de la Universitat s'estén a sis graus i a l'ETSE

  • December 21st, 2017
Image de la noticia

Les pàgines web de sis graus i de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE) de la Universitat de València (UV) s'incoporaran en pocs dies al llistat de webs corporatives adaptades al nou disseny que ja s'ha aplicat en les darreres setmanes a nombrosos portals de facultats, instituts, màsters, col·legis majors, biblioteques i altres centres de la UV.

Es tracta dels graus en Enginyeria Electrònica Industrial, Enginyeria Electrònica de Telecomunicació, Enginyeria Informàtica, Enginyeria Multimèdia, Enginyeria Química i Enginyeria Telemàtica.

L'objectiu del nou disseny aplicat per la Unitat Web i Màrqueting de la UV és proporcionar una interfície visualment més atractiva i més accessible, amb prominència dels elements gràfics i rutes d'accés més fàcils als continguts.

S'ha fugit, d'altra banda, de les portades recarregades, i alhora s'ha reordenat cada pàgina principal per a donar cabuda en el primer colp de vista a l'actualitat i la immediatesa, amb les notícies més recents, anuncis, previsions o convocatòries. Altre dels objectius és que cada portal puga ser compartit amb el major públic possible, universalitzar els continguts, i fugir de formats que puguen restringir el potencial usuari de la web.

El concepte del que va partir aquest canvi era el minimalisme visual i gràfic que facilite al màxim l'accés als continguts a través de rutes que en moltes ocasions condueixen a diversos portals interns, tot açò en les versions en valencià, castellà i anglès. L'objectiu és també situar-se a l'avantguarda entre els portals universitaris de tot el món, partint d'una realitat: la pàgina web és en la majoria de les ocasions la primera imatge de cada organisme, la principal via de contacte, i una eina per a la consulta, la informació i la realització de tràmits.

 El procés encara no ha acabat. La nova imatge del portal web de la Universitat de València s'està estenent de forma progressiva a totes les webs internes, que quedaran unificades amb el mateix estil, disseny i filosofia que la pàgina principal.