University of Valencia logo Logo School of Engineering Logo del portal

El titulat de l’ETSE-UV Vincent Blay, guardonat amb el Alumni Plus

  • January 10th, 2018
El titulat de l’ETSE-UV Vincent Blay, guardonat amb el Alumni Plus

Vincent Blay, Enginyer Químic i Doctor en el programa d'Enginyeria Química, Ambiental i de Processos ha rebut un dels premis Alumni Plus atorgats pel Consell Social de la Universitat de València.

Enginyer Químic per la Universitat de València ha realitzat estudis de doctorat en el Programa de Doctorat en enginyeria Química, Ambiental i de Processos adscrit al Departament d'Enginyeria Química de l’ETSE-UV, que van culminar amb la defensa, el passat mes de desembre, de la seua Tesi Doctoral. La recerca, titulada “Estudi i optimització de nous catalitzadors per a la producció selectiva d'olefines lleugeres”, ha sigut dirigida per Pablo J. Miguel, professor del Departament d'Enginyeria Química de l’ETSE-UV i Avelino Corma, professor de recerca de l'Institut de Tecnologia Química ITQ (CSIC/UPV). Al llarg de la seua etapa formativa Vincent Blay ha participat en diverses activitats en programes d'excel·lència de la Universitat de València, com en la “Berkeley Startup Bootcamp” del Programa Califòrnia Spain Campus o en el programa de formació Waving Idees de SocInnoLab. En 2015 va ser guardonat amb el premi SusChem a Joves Investigadors Químics, promogut per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique) i és coordinador de Scienceart, plataforma que cerca que la interacció ens personal científic i gràfic siga més fluïda.

Els premis Alumni Plus s'emmarquen en els Premis Universitat-Societat del Consell Social, que enguany compleixen el seu XXII edició, i té per objectiu destacar l'excel·lència d'estudiants de la Universitat de València.