Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

  • Cita Prèvia

OBJECTIUS: D'una banda, es pretén dur a terme un treball coordinat entre un grup de professors d'ensenyament secundari i d'Universitat. D'altra banda, es persegueix motivar als estudiants de secundària cap al treball experimental i l'enginyeria, introduint els mètodes i tècniques de l'enginyeria química i els processos industrials. 

 

CONTINGUTS: 

TALLER DE FABRICACIÓ DE GEL DE BANY

Els estudiants fabricaran un gel de bany observant la influència de la formulació de les matèries primeres sobre les propietats del producte. Coneixeran el procés de fabricació a escala industrial. 

TALLER D'OBTENCIÓ D'OLIS ESSENCIALS DE TARONJA I LLIMÓ

L'objectiu del taller és donar a conèixer aspectes bàsics de les operacions de separació de la indústria. L'activitat consistirà en l'obtenció d'olis aromàtics essencials de taronja i llimó, per a un procés d'extracció per arrossegament amb vapor i separació per decantació.

 

PARTICIPANTS: Estudiants de tecnologia, informática, tecnologia industrial i/o física i química de 4 d'ESO, 1º i 2º de Batxillerat i de Cicle Formatiu de Grau Superior.

COORDINADORA: Ana María Dejoz García.

DATA D'INSCRIPCIÓ: Del 10 al 25 d'octubre de 2019

DATA I LLOC DE REALITZACIÓ: Setmana del 13 al 17 de gener de 2020. Cada grup vindrà un dia que li serà assignat per l'organització.

HORARI: 9:30-13:30

 

INFORMACIÓ: http://www.uv.es/etse

Tf.: 963543211