Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Acte de lliurament dels Premis Nacionals de Liberalització de les Telecomunicacions

  • 20 de desembre de 2016

El premi “Liberalización de las Telecomunicaciones” ho concedeix anualment el Colegio Oficial de Graduados e Ingenieros Técnicos de Telecomunicación als millors Treballs de finalització de Grau en les quatre especialitats que s'imparteixen en les Titulacions de Grau de Telecomunicació a Espanya

Els graduats en Enginyeria Electrònica de Telecomunicació de la Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV), Antonio Cervelló Duato i David Brotons Alcázar, han obtingut, respectivament, el primer i segon premi en la convocatòria de 2016. Els premiats van assistir juntament amb la Directora de la ETSE-UV al lliurament dels premis que va tenir lloc dissabte passat a Madrid.

El treball presentat per Antonio Cervelló porta per títol “Weld Ultrasound Inspection System (WUIS)”, i ha sigut dirigit pel professor Jordi Muñoz Marí. David Brotons ha obtingut el segon premi pel seu treball “Avaluador Ergonòmic basat en LabVIEW i càmeres de temps vole”, dirigit pel professor Vicente Esteve Gómez.

La ETSE-UV imparteix els Graus d'Enginyeria Telemàtica i Enginyeria Electrònica de Telecomunicació, així com el Màster Oficial en Enginyeria de Telecomunicació i altres graus i màsters del sector TIC, i els seus titulats compten amb un dels més alts graus d'inserció laboral, un excel·lent reconeixement professional i ocupen habitualment posicions destacades en convocatòries nacionals com la dels premis citats.

Des de la ETSE-UV donem l'enhorabona als premiats i felicitem al Col·legi de Graduats i Enginyers Tècnics de Telecomunicació per la iniciativa dels premis “Liberalització de les Telecomunicacions”

Enllaç a la pàgina del COITT: http://ir.uv.es/JYgZbO9

Imatges: