Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Els dies 16, 17 i 18 de novembre tindrà lloc el West European Student & Young Professional (WESYP) organitzat per la branca d'estudiants de l’IEEE de la Universitat de València.

  • 14 de novembre de 2017
Els dies 16, 17 i 18 de novembre tindrà lloc el West European Student & Young Professional (WESYP) organitzat per la branca d'estudiants de l’IEEE de la Universitat de València.

Aquest congrés, en el qual participa bona part de les branques europees, està enfocat a estudiants i recentment titulats amb ganes de participar, aprendre i conèixer a altres membres de IEEE de diferents parts del món.

En el marc de l'esdeveniment es realitzaran diverses ponències i tallers, enfocats a diferents disciplines tècniques, on podran adquirir nous coneixements, conèixer empreses de diversos sectors, afermar amistats i per descomptat conèixer València i els seus encants.

Entre unes altres, les temàtiques de l'esdeveniment són; Machine Learning, Semiconductor Design, Multi-cultural working evironment, Manegement.

L'acte d'obertura tindrà lloc en el Jardí Botànic de la Universitat de València el dijous 16 a les 19:30h hores. El divendres 17 tota l'activitat es concentra en l’ Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València. Finalment l'acte de clausura es realitzarà en el saló d'actes del Centre Cultural La Beneficència, el dia 18 de novembre a les 10:00 hores.

Tota la informació relativa al congrés es pot trobar en la seua pàgina web http://ieee.uv.es/wesyp

Si eres estudiant o titulat/a de la ETSE-UV i vols assistir al congrés o a una part d'ell, posa't en contacte amb l'organització a través del correu electrònic ieee@uv.es per a conèixer les tarifes especials.

Les xarrades del divendres són d'accés gratuït, obertes a tot la comunitat de la ETSE-UV.

Enllaç al cartell: http://links.uv.es/7i5Q3Fw

Pòster amb ponents