Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

PROGRAMA EXPLORER
Programa Explorer “Joves amb idees” de la Universitat de València

S’ha llançat la nova edició del Programa YUZZ de la Universitat de València, actualment denominat Programa Explorer, orientat a la captació i promoció del talent de joves d’entre 18 a 31 anys amb idees de negoci innovadores.

Aquesta iniciativa representa l’evolució de Santander YUZZ, un programa que en les seues vuit edicions anteriors ha potenciat els projectes de més de 4.200 joves emprenedors i ha generat centenars d’empreses en tot el país.

La Universitat de València ha participat com a Centre del Programa Santander YUZZ durant tres anys consecutius i a partir d’aquesta edició, el Programa Explorer passa a formar part de Santander X, una nova comunitat emprenedora; més internacional i oberta a tots. En aquesta plataforma es tindrà l’oportunitat de connectar amb universitats i emprenedors de tot el món i accedir a recursos i contactes facilitant l’avanç dels projectes.

Explorer està coordinat pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) que compta amb el patrocini de Banco Santander, i amb la col·laboració a nivell local de la Universitat de València a través del programa EMPREN + de recolzament als emprenedors universitaris, promogut i coordinat pel Vicerectorat d’Investigació i Política Científica.

El programa Explorer es desenvolupa en més de 50 entitats locals públiques i privades compromeses amb la innovació i l’emprenedoria en el territori nacional. Explorer compta a més amb la col·laboració d’altres entitats i organitzacions a nivell nacional com, Indra, Netberry, Secot i Fundación EY que aposten per la promoció del talent de joves amb projectes de negoci.

¿Què ofereix el Programa Explorer?

- Els 20 projectes seleccionats s’incorporaran al programa de manera totalment gratuïta i podran beneficiar-se de l’accés a l’Explorer Space de la Universitat de València.

- Durant els 5 mesos de duració del programa, els candidats contaran amb espai físic per a desenvolupar la seua idea, es relacionaran amb altres emprenedors i rebran formació d’una xarxa de més de 200 experts professionals que els guiarà, junt amb un tutor individual, en la realització del pla de negoci més viable per a cada projecte. La formació tindrà lloc en horari de vesprades, entre una i dos sessions per setmana.

- Una vegada finalitzat el procés de formació i assessorament, el millor emprenedor de cada un dels Explorer Spaces realitzarà un viatge a Silicon Valley, la meca mundial d’innovació en l’àmbit de les noves tecnologies, on se’ls brindarà accés a fòrums de finançament, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors.

- A més, els tres millors projectes de tot el país rebran una dotació econòmica per a ajudar-los a posar en marxa el seu negoci: 30.000 € per al primer premi, 20.000 € per al segon i 10.000 € per al tercer. Per altra part, gràcies a la col·laboració amb la Fundación EY, el programa compta també amb el premi Woman Explorer Award que ofereix 20.000 € per a finançar el millor projecte liderat per una emprenedora. I finalment, gràcies a la col·laboració amb Indra, el programa comptarà també amb el premi d’innovació Disruptive Technology Explorer Award que brindarà 3.000 € i assessorament per part d'experts de Indraventures al projecte de negoci més innovador.

Sol·licituds i termini de presentació:

El termini per a participar en el programa romandrà obert fins les 14:00h del 8 de desembre de 2017 i els interessats en desenvolupar la seua idea de negoci i optar als premis, deuran presentar la seua candidatura a través d’un formulari disponible en www.explorerbyx.org

 
Període de l'esdeveniment:

Data De 7 de novembre de 2017 a 7 de desembre de 2017. 24h. Tots els dies.

 
  • 8 de desembre de 2017 de 00:00 a 14:38. Divendres.
 
 
Lloc de realització

Secció d'Innovació, valorització i emprenedoria de la UV

 
Organitza
 

Contacta otri@uv.es

 
Més informació