Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

ARRIBA UNA CONVOCATÒRIA DE CULTURA EN LÍNIA #CMCVaCasa 2023

  • 3 de febrer de 2023
ARRIBA UNA CONVOCATÒRIA DE CULTURA EN LÍNIA #CMCVaCasa 2023

En aquesta convocatòria se seleccionaran 100 continguts teòrics i pràctics dins de l'àmbit de les Arts

El Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana (CMCV) té entre els seus objectius impulsar el coneixement i la difusió de l'art valencià. Per a això, ha obert una nova convocatòria pública dirigida a les persones professionals de l'art, la recerca i el pensament nascudes o residents en la Comunitat Valenciana.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és la selecció de 100 continguts culturals, tant nous com preexistents, procedents de l’àmbit de la teoria i la pràctica de les arts visuals en sentit ampli, que siguen accessibles des de plataformes digitals.

El resultat d'aquesta convocatòria permetrà al CMCV difondre en línia, a través de la seua pàgina web i les seues xarxes socials, l'activitat artística, creativa i intel·lectual que constitueix el seu fonament de servei públic en l'àmbit cultural, alhora que contribuir a la generació de continguts de creació contemporània.

A més, els continguts seleccionats seran objecte de la seua exhibició en el Centre del Carme Cultura Contemporània en una exposició temporal que tindrà lloc al llarg de l'any 2023.

Data d'inscripció: Fins al 15 de febrer de 2023
Persones beneficiàries: Poden optar a la convocatòria persones nascudes o residents en la Comunitat Valenciana, així com projectes de galeries de la Comunitat Valenciana, que desenvolupen el seu treball en l’àmbit de les arts visuals en sentit ampli (teoria i pràctica)

 

Dotació econòmica: Se seleccionaran 100 continguts culturals amb una dotació de 2.000 € per a cadascun d'ells
Enllaç d'inscripció:
https://www.consorcimuseus.gva.es/convocatorias/convocatoria/cmcvacasa-2023-es/

Més informació: consorcidemuseus@consorcidemuseus.es