Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Editatona de Creació de Dones STEM, pròxima activitat per la Càtedra de Bretxa Digital de Gènere i Girls4STEM

  • 29 de setembre de 2021
Editatona de Creació de Dones STEM, pròxima activitat per la Càtedra de Bretxa Digital de Gènere i Girls4STEM

Editatona de Creació de Dones STEM és la pròxima activitat que se celebrarà coordinada per la Càtedra de Bretxa Digital de Gènere (UV-GVA) i la iniciativa Girls4STEM (ETSE-UV). Es realitzarà en format en línia a través de la plataforma ZOOM el dissabte 2 d'octubre de 10.00 a 15.00 hores.

Una editatona o marató d'edició amb perspectiva de gènere és una activitat en la qual diverses persones s'ajunten amb l'objectiu de crear contingut nou o millorar l'existent en Wikipedia. L'objectiu és donar una formació que permeta familiaritzar-nos amb l'enciclopèdia lliure.

Aquesta activitat serà facilita per Patricia Horrillo, periodista i formadora, experta en comunicació i xarxes socials. Es tracta d'una activitat en línia dirigida a l'alumnat i professorat de la UV. La inscripció es pot fer a: http://esdeveniments.uv.es/go/editatonacreacionmujeresstem2021

 

 IMPORTANT

Perquè l'activitat isca tan bé com siga possible i traguem el major partit a la trobada, necessitem que llegiu i seguiu aquestes indicacions:

• ÉS NECESSARI tenir compte en Wikipedia abans d'inscriure's: si no tens, dona't d'alta ací. Us recomanem que poseu un correu electrònic en crear-la encara que no siga obligatori (us permetrà recuperar el compte si us oblideu del vostre usuari@ o contrasenya).

• ÉS NECESSARI inscriure’s a l'activitat en aquest formulari. La inscripció és gratuïta i només hi ha 24 places (es demanarà confirmació d'assistència i, de no tenir resposta, se cedirà la plaça a la següent persona de la llista).

• ÉS NECESSARI tenir ordinador, bona connectivitat i instal·lar-se  Zoom  (https://zoom.us/download).

• ÉS NECESSARI ser puntual i poder assistir la duració completa de l'activitat (5 hores).

• NO CAL SABER editar ni conéixer la temàtica de l’Editatona, només tindre.