Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Som líders en enginyeria i ciència de dades

  • 21 de juliol de 2022
Som líders en enginyeria i ciència de dades

L'edició 2022 del rànquing de Sanghai atorga a la Universitat de València la primera posició de la Comunitat Valenciana en les matèries d'Enginyeria Elèctrica i Electrònica, d'Enginyeria i Ciències Ambientals, i de Teledetecció, impartides pel professorat de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE-UV).

La nova edició del rànquing de Shanghai ha posicionat la Universitat de València i l'ETSE-UV al capdavant de les matèries relacionades amb l'enginyeria i la ciència de dades. El llistat complet de matèries, on predomina la primera posició de la Universitat de València, es pot consultar ací

"Es una bona notícia, que torna a confirmar el nostre lideratge en la Comunitat Valenciana i ens situa entre les millors universitats espanyoles i mundials", aferma Rafael Magdalena, Director de l'ETSE-UV. De fet, l'Observatori de Rànquings de la Universitat de València recull més de 25 rànquings internacionals que situen la institució i els estudis d'enginyeria i ciència de dades, en particular, de manera consistent en la primera posició de la Comunitat Valenciana en allò tocant a formació, investigació, transferència i divulgació.