Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Ada Lovelace Day en l'ETSE-UV: Xerrada-Col·loqui

  • 5 d’octubre de 2017
Ada Lovelace Day en l'ETSE-UV: Xerrada-Col·loqui

El proper 10 d'octubre, en el marc de les activitats del Ada Lovelace Day de l’ETSE-UV, tindrà lloc una Xerrada-Col·loqui amb dones titulades de l’ETSE-UV i/o de rellevància en els seus entorns professionals

L'activitat es centra en la presentació d'experiències professionals a diferents nivells mostrant els principals reptes, inconvenients, assoliments, avantatges…, que troben les dones en el seu acompliment professional, en un format de proximitat que facilite l'intercanvi d'opinions amb els i les assistents.

Ens acompanyaran:

- Mayte Bacete. Directora de MaxLinear Hispania.

- Inés Picazo. Cap de Medi ambient. Saggas.

- Silvia Quesada. Consultant en Mercadona. Indra.

Després d'una presentació de les seves trajectòries professionals mantindrem un col·loqui amb les participants en el qual ampliarem la visió del paper de les dones a la tecnologia i l'enginyeria.

És conegut que la presència de dones en els estudis d'enginyeria està molt per sota de la de la resta de titulacions a la universitat. La realització d'activitats per visibilitzar tant la figura de Ada Lovelace com el treball de les enginyeres contribuirà a fomentar el sentiment de pertinença al col·lectiu d'enginyers i enginyeres.

Data: 10 d'octubre de 2017

Lloc: Saló de Graus Joan Pelechano de l' ETSE-UV

Hora: 15 h

Més informació: www.uv.es/etse