Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

La Càtedra CAPGEMINI-UV resol el seu III Premi al Millor Treball Fi de Grau (TFG) / Treball Fi de Màster (TFM)

  • 9 de gener de 2019
La Càtedra CAPGEMINI-UV resol el seu III Premi al Millor Treball Fi de Grau (TFG) / Treball Fi de Màster (TFM)

La Càtedra CAPGEMINI-UV a la Innovació en el Desenvolupament de Programari de la Universitat de València va celebrar el passat 12 de desembre de 2018 la 3a edició del Premi al Millor Treball Final de Grau (TFG) / Treball Final de Màster (TFM), en l'Acte de Graduació del Curs 2017/2018 de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE) dirigit pel professor Raúl Peña Ortiz.

El guanyador d'aquesta edició ha estat Pedro Samuel Andreo Vilaplana, alumne del Màster en Tecnologies Web, Computació en en Núvol i Aplicacions Mòbils, pel seu treball "Sfinks: Control d'accés mitjançant bitllet electrònic".

La Càtedra CAPGEMINI-UV a la Innovació en el Desenvolupament de Programari està dedicada a la realització d'activitats formatives, culturals, d'investigació i d'extensió universitària orientades al coneixement i la difusió d'innovació, agilitat i qualitat en el desenvolupament del Programari. La càtedra té com a objectiu establir un vincle estable que permeta ajudar a formar i preparar als alumnes per a enfrontar-se al món laboral.

Més información en aquest enllaç.