Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

  • Exposició de la ETSE

Competició "Konica Minolta International University Contest"

  • 12 de febrer de 2020
Competició

Des del 6 de febrer fins al pròxim 20 de febrer es troba obert el termini per a inscriure's en la competició “Konica Minolta International University Contest”, en el marc del conveni subscrit entre la Universitat de València i Konica Minolta Business Solutions amb l´objectiu de construir una universitat orientada a l'ocupabilitat, compromesa amb el progrés de la societat i amb el desenvolupament professional del seu estudiantat.

Aquesta competició va dirigida a l'estudiantat matriculat en el curs 2019/2020, en titulacions oficials de grau, màster o doctorat de la Universitat de València que acredite un nivell B2 d'anglès.

Es tracta de formar equips multidisciplinaris d'estudiants perquè analitzen processos organitzatius de la Universitat de València, presenten idees i desenvolupen propostes per a millorar les següents àrees:

 

    Cicle de vida de l'estudiantat.

    Serveis acadèmics i aprenentatge.

    Serveis de Campus/vida de la ciutat o serveis d'estudiants.

 

Els projectes seleccionats per la Universitat de València seran avaluats per un jurat nacional juntament amb la resta de projectes de les universitats que participen en el "Konica Minolta International University Contest” a Espanya al juny de 2020 i, si algun d'ells resultara guanyador, seria premiat amb un viatge de 3 dies a Amsterdam per a defensar el projecte.

Si el projecte fos vencedor en la fase europea, seria premiat amb un viatge a Nova York.

El termini per a presentar les sol·licituds romandrà obert fins al 20 de febrer i es podrà fer a través de la seu electrònica de la Universitat de València.

Informació:

Web UVemprén: http://links.uv.es/uvempren/konika

Inscripcions:https://webges.uv.es/uvEntreuWeb/menu.jsp?idtramite=OPEX_KON20

Anima't a participar amb la teua idea en aquesta competició

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies