Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Exposició de la ETSE

Concurs de Vídeos de l'assignatura Enginyeria del Programari del Grau en Enginyeria Telemàtica

  • 18 de de desembre de 2018
Concurs de Vídeos de l'assignatura Enginyeria del Programari del Grau en Enginyeria Telemàtica

En l'assignatura d'Enginyeria del Programari del Grau en Enginyeria Telemàtica hem organitzat un concurs de vídeos entre totes i tots els nostres estudiants.

Els diferents equips d'estudiants han hagut de preparar un vídeo explicant els detalls del projecte que han desenvolupat en l'assignatura. Cada equip era una mini empresa i el seu client la professora de l'assignatura (Silvia Rueda Pascual), de manera que tots havien de desenvolupar el mateix programari per a l'empresa TicketCine.

Amb aquests vídeos cada grup ens vena el seu producte i volem que ens ajudes a decidir quin grup ha fet el millor treball. Les votacions estaran obertes fins al divendres a les 12.00 del migdia. Moment en el qual consultarà el vídeo que més “likes” tinga. A més, hi haurà una votació interna entre les i els integrants dels equips i una nota del professorat de l'assignatura.
Al final, el grup amb el vídeo que obtinga millor puntuació de les tres parts (30% YouTube, 30% estudiantat i 40% professorat) obtindrà un xec regale de la Tenda per valor de 100€ (a repartir entre tots els seus membres) i 1 punt addicional sobre la nota final de l'assignatura per a cadascun d'elles i/o ells.

Els ajudeu a aconseguir-ho?

https://www.youtube.com/watch?v=C_wpQ6iYKxY&list=PLW00jwNc110ZdhEPJdLrsVLkhFqP6pXo4

Aquesta iniciativa s'emmarca dins del projecte d'innovació educativa Desenvolupament de Programari des d'una perspectiva industrial finançat pel SFPIE de la Universitat de València.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies