Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Exposició de la ETSE

Conveni Universitat de València (ETSE-UV) i Power Electronics

  • 8 de març de 2018
Conveni Universitat de València (ETSE-UV) i Power Electronics

En passades dates es va signar entre l’EscolaTècnica Superior d’Enginyeria (ETSE-UV) de la Universitat de València i l'empresa PowerElectronics un conveni de col·laboració amb la finalitat de desenvolupar projectes conjunts tant en el camp de la recerca, desenvolupament i innovació com en el camp de la formació d'especialistes mitjançant beques, pràctiques i aprofitament de material tècnic i també en el desenvolupament de la carrera professional.

Power Electronics és una multinacional valenciana dedicada a l'electrònica de potència, centrant-se en la fabricació de arrancadors, variadors i inversors solars.

Els seus productes ajuden a l'estalvi energètic i a la reducció de l'impacte mediambiental en qualsevol àmbit, implantant mesures que afavoreixen el mateix com a accionaments elèctrics i fonts.

És una gran oportunitat de col·laboració entre l’ETSE-UV i l'empresa que desitgem redunde en el bé dels alumnes i investigadors de la Universitat.

Per a qualsevol consulta podeu dirigir-vos al Sotsdirector de l'Escola, José Torres (jose.torres@uv.es)., membre de la Comissió Mixta d'aquest Conveni.

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies