Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Convocatòria de ajudes UVemprén-aprèn per al PDI de la UV

  • 23 d’octubre de 2019
Convocatòria de ajudes UVemprén-aprèn per al PDI de la UV

El Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius ha obert, amb data 18 d’octubre de 2019, la convocatòria d’ajudes “UVemprén-aprèn” d’innovació docent en emprenedoria dirigides al PDI de la Universitat de València.

Les ajudes formen part dels programes UVemprén de la Universitat que s'engeguen des de l'Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència [OPEX] per a desenvolupar accions d'emprenedoria universitària de qualitat. Es concediran 2 ajudes per a participar en el Berkeley Method of Entrepreneurship Bootcamp del programa “Global Innovation Collider” en la University of Califòrnia at Berkeley i per a desenvolupar projectes d'innovació docent en emprenedoria universitària que acosten el coneixement adquirit al nostre estudiantat.

Les sol·licituds es podran realitzar a través de la seu electrònica ENTREU a l’apartat “ajuts” i accedint al procediment: Ajudes per a PDI UVemprén aprèn Berkeley 2019. També es poden presentar en qualsevol de les formes previstes en l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al 31 d’octubre de 2019 (inclòs).

Podeu trobar tota la informació de la convocatòria en el següent enllaç: (www.uv.es/uv-empren/ca/programes-uvempren/programes-uvempren/uvempren-apren/presentacio.html)

Llista d'enllaços: