Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Exposició de la ETSE

Curs d'Extensió Universitària: Experimentació amb equips electrònics per a mesures de baix nivell. (Curs Joseph Keithley, 4ª edic.)

  • 11 de juny de 2018
Curs d'Extensió Universitària: Experimentació amb equips electrònics per a mesures de baix nivell. (Curs Joseph Keithley, 4ª edic.)

Data: 2, 3, 4, 5 i 6 de Julio de 2018. (de 9:30h a 13:30h.)

Lloc: Laboratori 3.1.3

Professorat: Diego Ramírez Muñoz

Dirigit a: Alumnat de 3º i 4º de GIET i GIEI (obert també a estudiants de ciències i enginyeria amb perfil experimental)

Places limitades: Màxim 14 estudiants i estudiantes.

Preinscripció: Contactar amb el professor responsable de l'activitat (ramirez@uv.es)

Taxes d'expedició de certificat: 27,34 €

PROGRAMACIÓ D'EXPERIÈNCIES


Experiència 1. CARACTERITZACIÓ D'UN DÍODE D'UNIÓ MITJANÇANT LA UNITAT D'ALIMENTACIÓ I MESURA KEITHLEY 2400.
Experiència 2. MESURA DEL CORRENT DE CURTCIRCUIT D'UN FOTODÍODE MITJANÇANT EL MULTÍMETRE KEITHLEY 2010.
Experiència 3. MESURA DE L'ABSORCIÓ DIELÈCTRICA D'UN CONDENSADOR MITJANÇANT EL SISTEMA D'ADQUISICIÓ KEITHLEY 2700 I L'ELECTRÒMETRE KEITHLEY 6517A.
Experiència 4. MESURA DE LA RESISTÈNCIA EFECTIVA DE SHUNT MITJANÇANT EL SISTEMA D'ADQUISICIÓ KEITHLEY 2700 I EL MÒDUL MULTIPLEXOR KEITHLEY 7700.
Experiència 5. OBTENCIÓ DE LA RESPOSTA EN FREQÜÈNCIA EN AMPLITUD DE LA IMPEDÀNCIA D'UN ELÈCTRODE DE CONDUCTIVITAT ELECTROLÍTICA MITJANÇANT LA FONT DE CORRENT KEITHLEY 6221.
Experiència 6. FAMILIARITZACIÓ AMB LES RUTINES DE TEST IMPLEMENTADES EN L'ELECTRÒMETRE KEITHLEY 6517A
Experiència 7. CARACTERITZACIÓ DELS ELEMENTS D'UN PONT DE WHEATSTONE RESISTIVO MITJANÇANT LA UNITAT D'ALIMENTACIÓ I MESURA 2461.

Més informació: (enllaç al cartell i ramirez@uv.es)

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies