Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Exposició de la ETSE

Èxit de l'ETSE-UV en els premis Liberalització de les Telecomunicacions del COGITT

  • 8 de gener de 2018
Èxit de l'ETSE-UV en els premis Liberalització de les Telecomunicacions del COGITT

Miguel Ángel Gambín Bustamante, del Grau en Enginyeria Electrònica de Telecomunicació i Fernando Carrió Argós, en la modalitat de Doctor 2017, van obtenir els primers premis nacionals de la “Liberalització de les Telecomunicacions”.

El premi ho concedeix el Col·legi Oficial de Graduats i Enginyers Tècnics de Telecomunicació als millors Treballs de finalització de Grau en les quatre especialitats que s'imparteixen en les Titulacions de Grau de Telecomunicació a Espanya. Enguany s'ha afegit la modalitat a la millor Tesi d'estudiants que, en el seu moment, van cursar titulacions en Enginyeries Tècniques i Graus.

El treball presentat per Miguel Ángel Gambín, porta per títol “Construcció d'un inversor trifàsic de 10 Kva per a tracció/generació elèctrica mitjançant mòdul IPM de Mitsubishi” i va ser dirigit pels professors José Miguel Espí Horta i Jaime Castelló Moreno i la tesi de Fernando Carrió Argós, dirigida per Juan Alberto Valero Biot, porta per títol “Development of Readout Electronics for the ATLES Tile Calorimeter at the HL-LHC" es va desenvolupar en l'Organització Europea per a la Recerca Nuclear (CERN) a Suïssa, com a part del projecte "Phase II Upgrade" de l'experimente ATLES per al High-Luminosity Large Hadron Collider”.

Des de l'ETSE-UV donem l'enhorabona als premiats i felicitem al Col·legi de Graduats i Enginyers Tècnics de Telecomunicació per la iniciativa dels premis “Liberalització de les Telecomunicacions”

L'ETSE-UV imparteix els Graus d'Enginyeria Telemàtica i Enginyeria Electrònica de Telecomunicació, així com el Màster Oficial en Enginyeria de Telecomunicació i altres graus i màsters del sector TIC, i els seus titulats compten amb un dels més alts graus d'inserció laboral, un excel·lent reconeixement professional i ocupen habitualment posicions destacades en convocatòries nacionals com la dels premis citats.


Enllaç a la pàgina del COGITT

Imatges:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies