Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

II edició del programa e2 “Estudiante x Emprendedor” a la Universitat de València

  • 12 de setembre de 2018
II edició del programa e2 “Estudiante x Emprendedor” a la Universitat de València

Us comuniquem que fins al 21 de setembre es troba obert el termini per a inscriure's en la II Edició del programa e2: ‘Estudiante x Emprenedor’. e2 està orientat a promoure l'esperit emprenedor i a entrenar a estudiants de qualsevol titulació de la Universitat de València en la creació d'iniciatives de negoci amb el suport d'empresaris a nivell regional.

El programa e2 consisteix en la creació d'equips multidisciplinaris d'estudiants de diferents àrees de coneixement. Cada equip haurà de seleccionar una idea de negoci i treballar sobre ella de forma autònoma sota la tutela d'un estudiant – tutor (ja seleccionat) i d'un empresari - mentor.

Aquest programa començarà al setembre i finalitzarà al desembre de 2018. Al llarg d'aquests mesos, els participants rebran diverses píndoles formatives relacionades amb la creació d'una empresa (definició del model de negoci, validació del mateix, nocions bàsiques sobre el pla de màrqueting i el pla econòmic - financer i finalment com realitzar un bon Pitch davant inversors).

e2 a València és una iniciativa dissenyada pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) amb suport de Banco Santander, a través de Santander Universidades, i impulsada per la Generalitat Valenciana i per les cinc universitats públiques de la Comunitat Valenciana. En la Universitat de València e2 es desenvolupa en el marc del programa d'emprendimiento Empren+ , i compta amb la col·laboració de la Facultat d'Economia.

Més informació i inscripcions en el següent enllaç:

http://ir.uv.es/DB3su2v