Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Jornada Càtedra EMC WE-UV en l’ETSE-UV

  • 22 d’octubre de 2018

Dimarts que ve 30 d'octubre de 2018 tindrà lloc en l’ETSE-UV la Jornada Càtedra EMC WE-UV que té per propòsit principal presentar les activitats que anualment es realitzen en el marc de la Càtedra que la Universitat de València té amb la companyia Würth Elektronik.

La Jornada començarà a les 9h amb una presentació de l'esdeveniment i dels fonaments de la Càtedra duta a terme pel seu Director, el professor José Torres. A continuació, Antonio Alcarria, antic alumne de l’ETSE-UV i actualment Product Manager en Würth Elektronik farà una presentació sobre els possibles perfils professionals que un Enginyer pot desenvolupar dins d'una empresa multinacional com Würth Elektronik i farà un repàs a la seua experiència com a estudiant en pràctiques dins de la Càtedra EMC.

Seguidament, hi haurà un espai per a realitzar diferents demostracions de projectes desenvolupats pels Investigadors de la Càtedra EMC mitjançant els quals es mostraran diferents problemàtiques relacionades amb problemes d'interferències electromagnètiques en dissenys electrònics. Durant el descans hi haurà un estand de Würth Elektronik en el qual es mostraran les diferents novetats relacionades amb els seus productes, a més de poder entregar el CV i poder conversar tant amb el personal de l'empresa com de la Càtedra.

La segona part de la Jornada, la durà a terme Lorandt Fölkel, Enginyer d'Aplicacions de Würth Elektronik en l'àmbit de problemes de EMI i disseny de convertidors industrials i aplicacions de vehicle elèctric. Lorandt és un gran expert en EMC i, a més, és un divulgador ja que compta amb més de 25 anys d'experiència en l'àmbit de disseny electrònic i ha realitzat més de 500 seminaris per a ajudar Enginyers de Disseny, donant-los formació per a facilitar-los la tasca de resolució de problemes de EMC de forma senzilla.

La inscripció es realitza mitjançant l'enviament de les dades personals al correu wemc@uv.es. La Jornada tindrà lloc en el Bloc 0 de l’ETSE-UV i s'estima que tinga una durada de 4h.