Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Jornada Portes Obertes Capgemini Agile Delivery Center Valencia

  • 22 de maig de 2018
Jornada Portes Obertes Capgemini Agile Delivery Center Valencia

Si estàs interessat en fer pràctiques o estàs pròxim a titular-te, el dijous 28 de juny a les 11 hores des de l'oficina de Capgemini a València organitzem una jornada de portes obertes per a donar a conèixer el nostre AD Center.

Sol·licitud d'assistència a: mariadolores.hidalgobarona@capgemini.com

El AD Center de Valencia és una unitat de negoci que pertany al Grup Capgemini, orientada al desenvolupament d'aplicacions web Java, seguint metodologies àgils (Agile Delivery Center).

Actualment comptem amb un equip de consultors més de 50 col·laboradors que donen suport a la resta d'unitats de Capgemini al llarg de tot Europa, participant exclusivament en projectes internacionals, tant per Clients dins el sector públic (Comissió europea, Ministeris, Ajuntaments, .. ) com privat (Aeroespacial, Transport, IT, Banca ..).

Fomentant un ambient de treball molt dinàmic tipus "start-up", la unitat d'AD Center València ofereix actualment grans oportunitats de carrera en un entorn internacional i multidisciplinari, amb seu a València.

Aquesta activitat forma part de les iniciatives de la Càtedra Capgemini-UV a la Innovació en el Desenvolupament del Programari (https://www.uv.es/capgeminiuv/)

+Info: mariadolores.hidalgobarona@capgemini.com