Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

El professor Vicente Cerverón, guardonat amb el premi a l'Excel·lència Docent

  • 10 de gener de 2018
El professor Vicente Cerverón, guardonat amb el premi a l'Excel·lència Docent

El professor Vicente Cerverón, del Departament d'Informàtica de l’ETSE-UV, ha rebut un dels premis a l'Excel·lència Docent del Consell Social de la Universitat de València.

Llicenciat en Física en l'especialitat d'Electrònica i Informàtica i Doctor en Enginyeria Informàtica per la UV, compta amb una important trajectòria docent i investigadora en ciències de la computació. En la seua activitat docent destaca per haver impartit assignatures relacionades amb les Bases de dades tant a nivell de grau com de màster. Les seues línies de treball actuals són les bases de dades i la ciència de dades, els sistemes de gestió de l'aprenentatge i els sistemes informàtics per a la gestió de processos.

Els premis a l'Excel·lència Docent s'emmarquen en els Premis Universitat-Societat del Consell Social, que enguany compleixen la seua XXII edició, i té per objectiu destacar la professionalitat dels docents vinculats a la Universitat de València.

https://www.uv.es/uvweb/uv-noticies/ca/noticies/-director-museu-prado-catedra-finances-banc-santander-guardonats-premis-universitat-societat-1285973304159/Novetat.html?id=1286028815308&plantilla=UV/Page/TPGDetaillNews