Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Resolució favorable de la renovació dels màsters Oficials en Ciència de Dades, Enginyeria de Telecomunicació i Bioinformàtica

  • 20 de maig de 2020
Resolució favorable de la renovació dels màsters Oficials en Ciència de Dades, Enginyeria de Telecomunicació i Bioinformàtica.

L’Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV) ha obtingut la resolució positiva del Consell d'Universitats per a la renovació de l'acreditació de tres dels seus màsters oficials, en Ciència de Dades, Enginyeria de Telecomunicació i Bioinformàtica. Amb aquesta renovació, emesa el 18 de maig pel Consell d'Universitats, l’ETSE-UV garanteix la validesa del títol i l'actualització del reconeixement que identifica aquests màsters com a màsters oficials per als pròxims quatre anys.

Aquesta confirmació completa la oficialitat dels 7 màsters de l’ETSE-UV. L’escola ofereix, a més, un total de 7 graus especialitzats en Informàtica, Telemàtica, Multimèdia, Electrònica de Telecomunicació, Electrònica Industrial, Enginyeria Química i Ciència de Dades. L'ETSE-UV també oferta títols propis d'especialització professional en diversos camps de l'enginyeria i la ciència de dades.