Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Exposició de la ETSE

Selecció estudiants per participar al “Campus de verano internacional Entrepreneurship and Innovation in Europe: A Berkeley Startup Bootcamp"

  • 21 de desembre de 2017
Selecció estudiants per participar al “Campus de verano  internacional Entrepreneurship and Innovation in Europe: A Berkeley Startup Bootcamp

En el marc de la iniciativa "Califòrnia - Spain Campus", el Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació convoca un concurs per seleccionar 6 estudiants matriculats en el curs 2017/2018, en titulacions oficials de grau, màster o doctorat.

Als participants que completen el període de formació i superen el procés selectiu (mitjançant l'avaluació favorable dels seus projectes per part de la Comissió de Selecció), se'ls concediran beques que inclouran la inscripció i l'allotjament per participar en el campus internacional: "Entrepreneurship and Innovation in Europe: a Berkeley Startup Bootcamp "que tindrà lloc a Torí, Itàlia entre el 8 i 27 de juliol de 2017.

La iniciativa està coordinada per l'Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència [OPEX] i la convocatòria es mantindrà oberta fins al 15 de gener de 2017.

 

Més informació:

Web de la convocatòria  http://links.uv.es/opex/CSC2

Formulari d’inscripció   http://links.uv.es/opex/insc

opex@uv.es

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies