Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Exposició de la ETSE

Seminari de Keysight: Fundamentos de Medida en Dispositivos de RF/MW

  • 7 de maig de 2018
Seminari de Keysight: Fundamentos de Medida en Dispositivos de RF/MW

València (9 de maig)

Escola Tècnica Superior d'Enginyería

Universitat de València

Avinguda de la Universitat, s/n

Aula 2.1.5

Les tendències actuals del mercat de l'electrònica i les telecomunicacions obliguen als professionals a enfrontar-se a noves tecnologies i situacions cada vegada més complexes, havent de trobar solucions amb un pressupost cada vegada més limitat.

Conèixer la instrumentació de propòsit general i les seues aplicacions a necessitats específiques en proves des del nivell de component a sistema de comunicació, no solament escurça el cicle disseny/desenvolupament i proves, sinó que també resulta indispensable per a l'obtenció de resultats precisos i reeixits.

En aquest seminari, presentarem l'arquitectura interna de la instrumentació i els fonaments de mesura teòrics i pràctics necessaris per a la caracterització de dispositius en RF en les següents àrees: Analitzadors d'Espectre, Analitzadors de Senyal, Mesuradors de Potència i Analitzadors de Xarxes, utilitzant equips de RF en les demostracions.

L'agenda del seminari serà la següent:

Horari

Presentació

09:00 – 09:10

Benvinguda i introducció

09:10 – 10:30

Fonaments d'anàlisis d'espectre

10:30 - 11:00

Cafè

11:00-11:45

Fonaments d'anàlisi vectorial de senyal

11: 45 - 12:15

Fonaments de mesura de potència en RF

12:15 - 13:30

Fonaments d'anàlisi vectorial de xarxes

13:30

Tancament


La inscripció a aquest seminari és gratuïta i el nombre de places limitat.

Pot inscriure's a través de la pàgina web, cridant al 800 000 154, o si ho prefereix envie un missatge amb les seues dades de contacte a contactcenter_spain@keysight.com 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies