Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

La Universitat de València i Power Electronics signen el conveni del primer Màster en Transformació Energètica

  • 22 de juliol de 2020
La Universitat de València i Power Electronics signen el conveni del primer Màster en Transformació Energètica

La rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre , i el CEO de Power Electronics, David Salvo, han signat aquest matí 21 de juliol el conveni de col·laboració del màster en Transformació Energètica (MPOWER) per a l'any 2020-2021, l'únic màster mundial en energies renovables, electrònica de potència i mobilitat sostenible.

La signatura del conveni marca la sortida de la nova aposta de Power Electronics, un postgrau que permet als recentment titulats acostar-se a la realitat laboral de l'empresa; oferint assignatures pràctiques i borsa d'ocupació al finalitzar.

A més, MPOWER ofereix l'oportunitat als estudiants d’endinsar-se en l'electrònica de potència amb una beca de matrícula al 100%, i de la mà de professionals de sector juntament amb professors especialitzats de la Universitat de València.

M. Vicenta Mestre ha destacat la importància d'una bona educació seguida d'una excel·lent inserció laboral i transferència de coneixements pel que aposta la UV i que, per a això, calen empreses com Power Electronics, amb el seu més mig centenar d'enginyers de la Universitat de València incorporats en plantilla i el seu elevat impacte territorial.

David Salvo ha agraït l'aposta de la Universitat per col·laborar amb Power Electronics i ha destacat la importància que va tenir per a la societat aquesta unió entre universitat i empresa.

A l'acte també han participat: la directora acadèmica de Títols Propis, Pilar Serra; el codirector del Màster en Transformació Energètica Power Electronics i sotsdirector de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE), José Torres; el vicepresident tècnic de Power Electronics, Lalo Salvo; el director de RRHH de Power Electronics, Pedro Saiz; i el director d'Universitat Corporativa Power Electronics y codirector del màster, Javier Tomás.

El Màster en Transformació Energètica Power Electronic persegueix un objectiu El Mcomú per part de les dues institucions que els joves universitaris puguen formar-se i contribuir a la implantació de l'energia renovable i mobilitat elèctrica com a model energètic d'un futur sostenible. 

Per aquesta raó, es materialitza amb aquest conveni la ferma aposta per un projecte innovador i únic que irromp pioner en el panorama nacional i internacional amb objectiu d’accelerar la transició del model basat en energies fòssils a renovables.