Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Verificat el Grau en Ciència de Dades per la UV

  • 13 de desembre de 2017
Verificat el Grau en Ciència de Dades per la UV

El Grau en Ciència de Dades ha sigut recentment verificat, per la qual cosa s'impartirà a partir del pròxim curs 2018-2019 en la ETSE-UV.

En resposta a l'alta demanda professional i social, durant el curs passat es van iniciar els tràmits per a la implantació del Grau en Ciència de Dades en la Universitat de València, que reuneix les condicions òptimes per a la impartició d'aquest grau altament multidisciplinari.

D'acord amb la documentació aportada, la quantitat de dades gravades es duplica cada dos anys i, en 2020, les previsions indiquen que tindrem emmagatzemats tants bits com a estels hi ha en l'Univers. Existeix una provada oferta laboral de professionals amb el perfil que proporcionarà el Grau en Ciència de Dades, així com una previsió de creixement en els pròxims anys. Aquesta demanda es preveu sostenible en el temps, donades les tendències socials i necessitats industrials/econòmiques actuals.

L'objectiu del grau és formar especialistes en el tractament, extracció de coneixement i aplicació de les dades. Per a açò, les alumnes i alumnes del grau adquiriran els coneixements suficients de Matemàtiques, Estadística, Informàtica, Electrònica, Salut i Empresa, sent capaces d'obtenir, processar, transformar i extraure coneixement de grans volums de dades.

Aquest projecte repercutirà en un sensible benefici en el posicionament general de la Universitat de València en tasques de R+D+I i de cooperació amb l'empresa.