Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Visita d'estudiantat de l’ETSE-UV a l'empresa MaxLinear

  • 5 de novembre de 2018
Visita d'estudiantat de l’ETSE-UV a l'empresa MaxLinear

El passat 24 d'octubre estudiants de quart curs dels graus en Enginyeria Telemàtica, Enginyeria Electrònica de Telecomunicació i Enginyeria Electrònica Industrial i dels màsters en Enginyeria de Telecomunicació i Enginyeria Electrònica, van visitar les instal·lacions de l'empresa MaxLinear, en la seua jornada de portes obertes.

MaxLinear és una companyia de maquinari estatunidenc. Fundada en 2003, proporciona solucions de semiconductors de senyals mixtos i analògics de ràdio altament integrades per a aplicacions de comunicacions de banda ampla. És una companyia que cotitza en la Borsa de Valors de Nova York.

Els i les estudiants van tindre l'oportunitat de conéixer els seus productes, les oportunitats laborals i de col·laboració que ofereixen i com funciona una empresa de Silicon Valley a València.

Van ser acompanyats pels professors José Torres (subdirector de l’ETSE-UV), Jesús*Soret, Raimundo García i la professora Paula Marzal (directora de l’ETSE-UV).

La Universitat de València i MaxLinear Hispània S.L.U. tenen un conveni marc de col·laboració per a potenciar totes les activitats que contribuïsquen a desenvolupar, difondre i aplicar les tecnologies de semiconductors, microprocessadors i processament digital de senyals.

Imatges: