Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Xerrada Flexygo

  • 15 d’abril de 2019
Xerrada Flexygo

Dimarts que ve 16 d'abril a les 14.30 a l'Aula 2.4 tindrem una presentació de la mà de flexygo on Nacho Burriel ens parlarà de la II Flexygo Campus que tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de maig en EDEM, Marina d'Empreses.

Flexygo és una eina d'última generació d'ajuda a la transformació digital, emmarcada en el sector emergent de les Plataformes Low Code com a element clau de productivitat a l'hora de desenvolupar una estratègia TIC.

Flexygo està orientat al desenvolupament àgil de projectes i aplicacions web i mòbils, amb tecnologia de desplegament continu i filosofia DevOps.

Aquest esdeveniment enfocat a desenvolupadors en el sector de les TIC, serà una trobada per a “aprendre, emprendre i desenvolupar”, per al coneixement compartit i la col·laboració, el desenvolupament personal en últimes tendències tecnològiques i per a la identificació de talent i detecció d'oportunitats. Durant aquests tres dies es podrà gaudir de tallers, ponències, reptes i una taula redona on es parlarà d'ocupabilitat en el sector TIC.

Més informació en http://www.flexygocampus.com