University of Valencia logo Logo Equality Unit Logo del portal

La Universitat de València resol la novena edició del Premi A. Olga Quiñones Fernández

  • May 2nd, 2023
Image de la noticia

La Universitat de València ha resolt el Premi "A. Olga Quiñones Fernández" amb l’objectiu de promoure la incorporació de la perspectiva de gènere i la igualtat en la docència i en la investigació.

Resolució

Després de l’anàlisi i lectura dels treballs presentats, aquest jurat ha decidit, per unanimitat, atorgar els següents premis:

En la modalitat de Tesi Doctoral, el Jurat coincideix en la qualitat i excel·lència de dues de les tesis i decideix atorgar el premi Ex Aequo als treballs:

  •  PROCESOS DE SUBJETIVACIÓN Y SALUD EN MUJERES CUIDADORAS DESDE UN ENFOQUE FEMINISTA Y PARTICIPATIVO, de Pilar Domínguez Castillo.
  •  JUSTICIA CON PERSPECTIVA DE GÉNERO: ANÁLISIS CUANTITATIVO DE ESTEREOTIPOS Y REVISIÓN DE LA IMPARCIALIDAD JUDICIAL EN PROCESOS POR VIOLENCIA SEXUAL, d’Elisa Simó Soler.

En la modalitat de Treball Final de Màster, el Jurat decideix atorgar el premi al treball:

  •   EL SESGO DE GÉNERO EN EL PROCESO DIAGNÓSTICO DEL AUTISMO Y SUS CONSECUENCIAS PARA LAS MUJERES, de Tania Ruiz Gil.


En la modalitat de Treball Final de Grau, el Jurat coincideix en la qualitat de dos dels treballs i decideix atorgar el premi Ex Aequo a:

  •  LA SOCIABILIDAD EN EL ARTE DEL SIGLO XIX. MUJERES, ESPACIO Y CREACIÓN EN LA ACADÉMIE JULIAN de Gemma Fernández González.
  •  BARRERAS EN LA PREVENCIÓN DEL VPH EN ADOLESCENTES de Claudia González Boluda.

 

El premi porta el nom de A. Olga Quiñones Fernández, la primera directora de la Unitat d’Igualtat de la nostra Universitat i una dona lligada a aquesta institució i a la lluita per la igualtat de gènere. 

Bases del IX Premi (valencià - castellano)

Imprès de sol·licitud

Data de publicació al Diari Oficial (DOGV): 24-11-2022

Termini de presentació de sol·licituds: 28-11-2022 a 28-12-2022