Logo de la Universitat de València Logo Escola de Doctorat Logo del portal

Incentius a la docència en valencià i anglès en els màsters de la UV
Incentius a la docència en valencià i anglès en els màsters de la UV

Nou impuls a l'oferta docent en valencià i anglès.

La Universitat de València consolida la igualtat lingüística en l'oferta dels graus i incentivarà l'increment de la docència en valencià i en anglès en els màsters per al curs 2022/2023.

El Consell de Govern de la Universitat de València ha aprovat els criteris per a l'elaboració de l'oferta acadèmica del curs 2022/2023, en els quals es consolida la norma que el nombre d'hores de docència en valencià en cada grau no siga inferior al 50% sobre el total no impartit en una llengua estrangera. Amb aquesta oferta docent, la Universitat es consolida com la més plurilingüe i, alhora, la més igualitària de les universitats valencianes, ja que és la que més té en compte la realitat social i lingüística valenciana, tot apostant decididament per la internacionalització. 

Enguany, a més a més, el Vicerectorat d'Estudis i Política Lingüística pretén impulsar el plurilingüisme especialment al postgrau, mitjançant un incentiu econòmic als màsters que oferisquen docència en valencià i en anglès i als que la incrementen per al curs vinent. Aquesta nova actuació s'acompanyarà d'un augment en la dotació dels premis a la qualitat lingüística dels materials docents elaborats en aquestes dues llengües i del suport a la formació i l'acreditació lingüística del professorat.

Amb totes aquestes mesures, la Universitat pretén aconseguir que els seus titulats siguen capaços de treballar en almenys tres idiomes: valencià, castellà i anglès o una altra llengua estrangera.

Més informació: www.uv.es/llengues/incentiusmasters.

 

Data De 22 de novembre de 2021 a 30 de juny de 2022. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Universitat de València

 
Organitza

Vicerectorat d'Estudis i Política Lingüística.

www.uv.es

 

Contacta llengues@uv.es

 
Més informació