Logo de la Universitat de València Logo Escola de Doctorat Logo del portal

IV edició del Curs d'emprenedoria creativa

El pròxim 13 de desembre tindrà lloc la quarta edició del Curs d'emprenedoria creativa, una acció de nivell inicial emmarcada en les activitats de formació en emprenedoria del Campus UVemprén-Santander Universidades, en la qual les persones interessades podran accedir a una de les 40 beques finançades per Banco Santander.

 

El curs enfoca l'emprenedoria com un procés creatiu, un instint humà fonamental que tots tenim i que podem desbloquejar. Durant el curs s'apliquen els conceptes del procés creatiu: observació, prototipat, iteració i gestió del fracàs amb l'objectiu d'acostar-se a la idea de pensar com una startup. Durant el curs es desenvoluparan habilitats associades a l'emprenedoria com el pensament creatiu, el pensament reflexiu, l'aprenentatge col·laboratiu o les habilitats comunicatives.

El Curs d'emprenedoria creativa serà impartit una vegada més per Javier Pagán, director de la Fundación Activa-t, i està obert a totes les persones matriculades en qualsevol grau, màster o doctorat de la Universitat de València durant el curs 2020-21.

Banco Santander, a través de Santander Universidades, finança les 40 beques per a cobrir les despeses de matrícula del curs. El termini per a sol·licitar-les finalitza el pròxim 3 de desembre, i tota la informació sobre el procés d'inscripció i sol·licitud d'ajudes es pot consultar en aquest enllaç.

 

Data De 16 de novembre de 2021 a 3 de desembre de 2021. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

Campus UVemprén-Santander Universidades.

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació